Резервирай

Бар басейн

Бара на басейна в къмпинг Къпиновски манастир е несъмнено предпочитано място по време на летният сезон. Комбинацията от освежаваща напитка и приятна компания в близост до басейна превръщат бара в своеобразен остров на релакса и блаженството в сърцето на комплекса. Докато се излежавате на шезлонга можете да отпийвате от ягодов шейк или фреш от портокал. А какъв по-прекрасен завършек на горещ летен ден от студена бира, мартини с лед или похапвайки сладолед?

Очакваме ви да споделите емоциите на лятото с нас, а ние ще се погрижим да се насладите на момента.

Работно Време: 09:30ч – 19:00ч
Всеки ден

* Моля, обърнете внимание, че бара работи само по време на летния сезон.

Лятно заведение

Лятното заведение в комплекса е популярен избор на нашите гости, които желаят да хапнат на открито, наслаждавайки се на природните ценности наоколо и уханията на старите борове премесени с аромата на вкусна скара. Тук можете да закусите и да опитате разнообразни гозби от нашето обедно меню, апетитни местни деликатеси приготвени на барбекю, свежи салатки, ободряващи напитки и други вкусотии.

Ресторанта работи само в рамките на къмпинг сезона и е с капацитет за около 60 места. Независимо дали предпочитате да се нахраните бързо и да се върнете към забавленията в къмпинга или да прекарате една хубава вечер със скъпи приятели, вашето удовлетворение е наша мисия. Моля обърнете внимание, че нашето лятно заведение е на самообслужване.

Работно Време: 09:00ч–24:00ч
Всеки ден

* Моля, обърнете внимание, че заведението работи само по време на къмпинг сезона.

Механа "Воденицата"

Механа Воденицата в къмпинг Къпиновски манастир е своеобразен диамант в короната на комплекса. Някогашната стара механа популярна сред местните, сега с много страст и стил е преобразена в истински архитектурен шедьовър, който рефлектира до съвършенство околната среда и умело пресъздава автентичният български дух. Огромно очарование внасят внимателно подбраните и напълно естествени изграждащи материали – съчетание от дялани камъни и старинни дъбови греди от местността.

В горещите дни можете да забравите за времето седейки на една от нашите летни тераси, потапяйки се изцяло под звуците на падащите водни пръски от Къпиновският водопад. Това в комбинация с чаша вино, придружено със старателно приготвен дивечов специалитет и сладка раздумка в приятелска компания е гаранция за блаженни спомени. През хладните вечери, запаления в камината огън и впечатляващ интериор създават уют и предпоставка за романтични мигове. Топлината му бързо затопля механата и разпалва настроението. Заведението е с общ капацитет от около 300 места с опция да седнете вътре до камината в дъждовен ден или навън под ясното небе, само на ръка разстояние от пленяващата природа. Това го прави подходящ избор за големи събитиятържества или пък фирмени събирания. Ние искаме да ви предоставим приятни моменти съчетани с прекрасно кулинарно изживяване, което ни припомня и връщат към корените ни. Интериора от своя страна пък предава послание, свързано с бита и традициите на нашите предци. Механа Воденицата е едно специално местенце, което притежава силата да ви откъсва от забързаното ежедневие и сякаш с магия ви пренася в миналото . Там сякаш времето не бърза толкова, а в такива моменти се случва да намираме отговори и за нас самите.

Работно Време: 13:00ч – 24:00ч
Почивен ден: Понеделник

*Моля, обърнете внимание, че механата работи само по време на къмпинг сезона.