Резервирай

Услуги за гости

Наше удоволствие е да ви настаним и да се погрижим за вашите нужди и приятен престой при нас. В случай че желаете да наемете някое от нашите звена за настаняване или да използвате къмпинг парцелите ни, ще очакваме да ви посрещнем и регистрираме на място. Къмпинг рецепцията ни работи в часовете между 09:30 - 19:00, всеки ден в рамките на къмпинг сезона. В случай, че планувате да пристигнете извън тези часове моля свържете се с нас предварително.

Част от услугите, с които можем да ви съдействаме включват:

 • Предоставяне на информация за къмпинга и региона
 • Регистрация и настаняване
 • Сезонни къмпинг парцели
 • Отдаване на велосипеди под наем
 • Принтиране
 • Сувенири
 • Медицински услуги
 • Пощенски услуги           

В случай, че можем да ви помогнем с някакъв друг вид услуга или имате въпроси, моля свържете се с нас или попълнете формата за запитване.

Санитарни помещения

Посетителите на къмпинг Къпиновски могат да се възползват от специално предназначени за тях две сгради санитарни помещения, които са отделени от тези използвани от останалите посетители на комплекса. На разположение са няколко обособени мъжки и женски тоалетни, както и удобни съблекални с душ кабини.

През 2019г завършихме строежа на нова сграда санитарни помещения, разположена в голямата ни палаткова зона. Новата постройка разполага с модерно оборудвани бани и тоалетни, като допълнение на съществуващите отпреди санитарни помещения, разположени на гърба на рецепцията. Изградени са и няколко външни мивки, обособени за почистване на кухненска посуда и такива за лична хигиена.

За гости с намалена двигателна способност сме създали тоалетна и баня, която е максимално широка, обезопасена и комфортна.

Туристическа кухня и перално

Част от удобствата осигурени за нашите къмпинг посетители включва стая с перална машина и туристическа кухня за общо ползване. Двете помещения са на ваше разположение по време на престоят ви.

Използването на пералната машина е възможно срещу минимална такса, според ценоразписа за сезона. В цената за потребление е включено предоставянето на перилен препарат. Моля, обърнете внимание, че пералната стая може да се използва само по време на работните часове на рецепцията.

Туристическата ни кухня е оборудвана с две електрически фурни, микоровълнова печка, тостер, три големи хладилни витрини, четири газови котлона и плот с още с четири стъклокерамични котлона в случай, че решите да си приготвите храна самостоятелно. Кухня разполага с базова кухненска посуда и прибори - съветваме ви да си носите собствени кухненски пособия за ваш комфорт. Изнасянето на предоставената кухненска посуда извън пределите на кухненското помещение е забранено. Моля, имайте предвид, че туристическата кухня не разполага с кът обособен за хранене.

 

Паркинг в комплекса

В зоната на комплекса, точно срещу басейна и рецепцията е разположен открит паркинг с общо над 50 обособени парко места, където може да оставите вашите превозни средства, докато се наслаждавате на престоя при нас. Паркингът е безплатен за всички гости на къмпинг Къпиновски манастир. В случай, че капацитетът на паркинга е запълнен има достатъчно пространство в страни от главния път, където да паркирате вашите автомобили.

 • Паркирането на всякакъв вид превозни средства в къмпинг зоните е стриктно забранено, освен ако не сте заплатили съответната къмпинг такса
 • Молим ви да не паркирате по начин, който блокира всякакви изходни/входни точки из комплекса, както и на тревните площи около рецепцията и спортните игрища.  
 • В зоната на комплекса е строго забранено използването на клаксон и създаването на шум от всякакъв вид моторни превозни средства. 
 • Не се допуска шофиране из къмпинга освен при пристигане и заминаване.
 • Ограничението на скоростта в къмпинга е 20 км/ч