Резервирай

Спорт

За тези от вас, които са любители на спортните дейности, къмпинга и местността около него предлагат изобилие от занимания – колоездене, джогинг, плуване, трекинг и много други. С настъпването на летния сезон се разкрива очарованието на множеството пешеходни и колоездачни пътеки, които заобикалят района около къмпинга и чаката да бъдат опознати. На ваше разположение в комплекса е и футболно игрище с малки вратички и изцяло тревно покритие, както и волейболно игрище до него.

Мероприятия

Желаете да организирате фирмено парти, имате някакъв друг повод за празненство или просто искате да сe позабавлявате с приятели? За нашия екип е удоволствие да се погрижи за специфичните изисквания на вас и вашите гости и да ви осигурим приятни мигове, изпълнени с много веселба.

Избора на правилното място е едно от основните предизвикателства при организацията на всяко събитие, а къмпинг Къпиновски улеснява взимането на едно такова решение. Аргументите са ясни - простор, свеж планински въздух премесен с аромат на борове, звуци на шумоляща река, акомпаниран от песни на горските обитатели, полянки осеяни с пъстри цветчета и много други. Ние ще ви предложим подбрани напитки, вкусна скара и мезета, като и неповторима атмосфера за вашият специален ден. Нашата механа "Воденицата" разполага с капацитет от около 300 места и е идеален избор за големи групи и всякакъв вид събития. Горските ни къщи и къмпинг зоните предоставят перфектна опция за настаняване, според вашите предпочитания.

За повече информация, моля свържете се с нас посредством формата за запитване по-долу или на посочените контакти.

Очакваме ви и нека се забавляваме заедно!

Риболов

Сред голямото разнообразие от дейности, които може да практикувате в региона около нашия къмпинг, риболова е алтернатива, която не е за изпускане, независимо от това дали сте запален рибар или просто любител. Само на няколко километра от къмпинг Къпиновски се намира един от най–големите и красиви  язовири в страната – Йовковския. Голямото рибно разнообразие привлича множество туристи всяка година. Въпреки че язовир Йовковци е вододайна зона, риболова е разрешен в по-голямата част по крайбрежието му. Стриктно се спазва риболовния сезон и се следи за нарушения на зоната за добиване на питейна вода. Съветваме рибарите да четат табелите, които обозначават позволените зони и задължително да имат билет. В дълбоките води на язовира съжителства огромно разнообразие от видове. Наред с каракуда, сом и шаран можете да уловите щука и бяла риба, амур и толстолоб. Според сезона и пасажите, на слука! Язовир „Йовковци“ е изграден на река Веселина, която е характерна част от пейзажа на нашият комплекс и също предлага възможности за риболов. Във водите й най- често могат да бъдат уловени кефал или мряна.

Риболова е прекрасен начин за отмора и отлично допълнение към вашата почивка. В Къмпинг Къпиновски манастир може да се насладите на толкова много неща в едно – почивка, чист въздух, спокойствие, красива природа и прекрасни места, където може да хвърлите въдица, тръпнещи в надеждно очакване.

Арт терапия

Творчеството е прекрасно!

Освен това то лекува. Терапията чрез творчество, или както е по-модерно да се нарича – арт-терапия, приема се както като спомагателен, така и като самостоятелен метод за лечение и самоусъвършенстване.
Помага при депресия, стрес, тревога, апатия, страх, раздразнителност, агресия и др.

Ние живеем във време, което е много ограничаващо, време, което подтиска здравата спонтанност. Човек си казва „ Аз не съм творец”, „

Въображението е най-големият източник на целебна енергия, а и самото изкуство първоначално е възникнало като цел на общуване, като средство за комуникация, като своеобразен емоционален език.

Маргарет Наумбур, една от най-известните личности в световната арт-терапия, смятана за нейн основоположник казва, че човек в резултат на художествени занимания преодолява съмненията в своите способности, свободно изобразява своите страхове, а изобразяването на вътрешния свят му помага да се справи с проблемите.Освен предоставената възможност да разбере самия себе си, арт-терапията има силата да хармонизира, да развива увереност, да повиши възприятията на човек.
 

От лятото на 2022 г. всяка седмица провеждаме Арт терапия в Къмпинг Къпиновски манастир и творим заедно сред природата! Попитайте на рецепция за програмата и часовете на провеждане.

Кино под звездите

Това е уникално изживяване. Специално подбрани филми за цялото семейство. Навън сред природата, имате възможността да се излезнете на поляната или да си донесете най-удобния ви стол. След прожекцията или на другия ден ще си можете да споделите вашите впечетления за филма, а това ще ви е много полезно да се запознаете с други гости на къмпинга.

Турнири по FIFA

Елате да се присъедините към забавлението в нашите турнири по FIFA! 

Намерете нови приятели и покажете геймърските си умения, c награди за участвие и нашата собствена купа. 

Без ограничение на възрастта, не пропускайте да се възползвате и пригответе се да ритате виртуални топки!

Приятелски мач

Какво по-хубаво от спорта, малко да потичаме и да се забавляваме. Доказано е, че спорта и активността повишават нивото на допамин, а това ни кара да се чувстваме щастливи.
За всеки които е приятелски настроен. Няма ограничения на възрастта.
Груповите спортове са идеален начин за създаване на нови познанства, а може би и приятелства.