Механа „Воденицата“ в Къмпинг Къпиновски Манастир | Традиционна Българска Кухня

Механа „Воденицата“ в къмпинг „Къпиновски Манастир“ е своеобразен диамант в короната на комплекса. Някогашната стара механа, популярна сред местните, сега с много страст и стил е преобразена в истински архитектурен шедьовър, който рефлектира до съвършенство околната среда и умело пресъздава автентичния български дух. Огромно очарование внасят внимателно подбраните и напълно естествени изграждащи материали – съчетание от дялани камъни и старинни дъбови греди от местността.

В горещите дни можете да забравите за времето, седейки на една от нашите летни тераси, потапяйки се изцяло под звуците на падащите водни пръски от Къпиновския водопад. Това в комбинация с чаша вино, придружено със старателно приготвен дивечов специалитет и сладка раздумка в приятелска компания, е гаранция за блажени спомени. През хладните вечери, запаленият в камината огън и впечатляващ интериор създават уют и предпоставка за романтични мигове. Топлината му бързо затопля механата и разпалва настроението.

Заведението разполага с уникална пещ, която се запалва в началото на сезона и се гаси в края. Тази пещ е сърцето на нашата кухня и придава неповторим вкус на нашите ястия. Вкусните домашно приготвени пърленки, прясно изпечени в пещта, са само част от специалитетите, които предлагаме.

Механата е с общ капацитет от около 300 места с опция да седнете вътре до камината в дъждовен ден или навън под ясното небе, само на ръка разстояние от пленяващата природа. Това го прави подходящ избор за големи събития, тържества или фирмени събирания. Ние искаме да ви предоставим приятни моменти, съчетани с прекрасно кулинарно изживяване, което ни припомня и връща към корените ни. Интериорът предава послание, свързано с бита и традициите на нашите предци.

Механа „Воденицата“ е едно специално местенце, което притежава силата да ви откъсва от забързаното ежедневие и сякаш с магия ви пренася в миналото. Там сякаш времето не бърза толкова, а в такива моменти се случва да намираме отговори и за нас самите.

Работно Време: 13:00 – 24:00

Почивен ден: Понеделник

* Моля, обърнете внимание, че механата работи само по време на къмпинг сезона.

Настаняване

forest-houses-square

Горски къщи

Виж още
2o9a0255-796-911

Каравани под наем

Виж още
палатки-894-912

Палатки под наем

Виж още
33186c94-ba20-6dee-c299-8a29acaf4ead-528-909

Места за кемпери & каравани

Виж още
tent-spots-bnr

Места за палатки

Виж още

Насладете се на комфортното настаняване в Къмпинг „Къпиновски Манастир“. Изберете от нашите уютни горски къщи, стационарни каравани, палатки под наем или парцели за вашите собствени кемпери и каравани. Всеки вид настаняване е проектиран с мисъл за вашето удобство и спокойствие.

Резервирай сега!

Резервирайте сега и изживейте незабравими моменти!

Планирайте вашата почивка в Къмпинг „Къпиновски Манастир“ още днес! Насладете се на природата, комфорта и разнообразните удобства, които предлагаме. Изберете подходящото за вас настаняване и направете резервация сега, за да осигурите незабравими спомени за вас и вашите близки. Кликнете тук и започнете вашето приключение с нас!

Резервирай Сега

Удобства

Къмпинг „Къпиновски Манастир“ предлага разнообразие от удобства за вашето максимално удобство и удоволствие. Нашите гости могат да ползват модерни санитарни помещения, туристическа кухня и перално. Децата ще се забавляват на обособения детски кът, а родителите ще се радват на спокойствие и комфорт. Вижте всички удобства, които правят престоя при нас незабравим.

25558dc0-1043-4415-f3d1-ad3c9b300124-421-937

Санитарни помещения

Виж още
8b93b630-fce7-9733-b72f-64127496ebbc-432-936

Туристическа кухня

Виж още
a97f4c90-94dd-07cb-4c4d-474e5a7a18de-433-935

Перално

Виж още
Резервирай Резервирай