Детски Занимания в Къмпинг Къпиновски Манастир | Забавления за Малки и Големи

Ние в Къмпинг „Къпиновски Манастир“ се стремим да осигурим интересни и забавни преживявания за всичките ни посетители, от най-малките до най-големите. За вас, родители, изградихме условия за пълноценно прекарано време с вашите деца. Съчетахме полезното с приятното, като така се грижим както за вашето спокойствие, така и за веселото настроение на децата ви.

В Къмпинг „Къпиновски Манастир“ предоставяме разнообразие от активности за най-малките, за да гарантираме, че всяко дете ще намери нещо забавно и интересно. Някои от тези активности включват:

  1. Открита детска площадка: Нашата просторна детска площадка е оборудвана с модерни и безопасни съоръжения, които осигуряват часове забавление за децата. Те могат да се катерят, люлеят и играят на воля под вашия надзор.
  2. Батут: За любителите на скачането, разполагаме с батут, където децата могат да се забавляват и да изразходват енергията си в безопасна среда.
  3. Прекрасен детски басейн: Водата е идеалното място за разхлада през горещите летни дни. Нашият детски басейн е специално проектиран за малки деца и предлага безопасност и много забавление.
  4. Наем на детски колела и тротинетки: Децата могат да изследват околностите на къмпинга с нашите детски колела и тротинетки под наем. Това е чудесен начин за тях да се забавляват и да бъдат активни на свеж въздух.
  5. Обширни тревни терени за игри: Просторните тревни площи предоставят идеалното място за различни игри и забавления сред природата. Децата могат да тичат, играят футбол или просто да се наслаждават на свободата на открито.

От лятото на 2022 г. провеждаме организирани безплатни занимания като:

  1. Турнири по FIFA: Специални турнири, които предлагат вълнуващо преживяване за децата и възможност да се срещнат и да се забавляват с нови приятели.
  2. Арт терапия: Арт терапията е чудесен начин децата да изразят своята креативност и да се отпуснат. Нашите сесии предлагат безопасно и вдъхновяващо пространство за малките артисти.
  3. Футболни мачове: Организираме редовни футболни мачове, които насърчават спорта и екипната игра. Това е чудесен начин за децата да се упражняват и да се забавляват едновременно.

Тези занимания се провеждат в определени дни от седмицата, за да дадат възможност на родителите да релаксират и да се насладят на времето си в къмпинга.

С нашата ангажираност към децата и стремежа да създадем безопасна и забавна среда, Къмпинг „Къпиновски Манастир“ е идеалното място за семейна почивка. Очакваме ви с нетърпение да създадем заедно незабравими спомени!

Настаняване

forest-houses-square

Горски къщи

Виж още
2o9a0255-796-911

Каравани под наем

Виж още
палатки-894-912

Палатки под наем

Виж още
33186c94-ba20-6dee-c299-8a29acaf4ead-528-909

Места за кемпери & каравани

Виж още
tent-spots-bnr

Места за палатки

Виж още

Насладете се на комфортното настаняване в Къмпинг „Къпиновски Манастир“. Изберете от нашите уютни горски къщи, стационарни каравани, палатки под наем или парцели за вашите собствени кемпери и каравани. Всеки вид настаняване е проектиран с мисъл за вашето удобство и спокойствие.

Резервирай сега!

Резервирайте сега и изживейте незабравими моменти!

Планирайте вашата почивка в Къмпинг „Къпиновски Манастир“ още днес! Насладете се на природата, комфорта и разнообразните удобства, които предлагаме. Изберете подходящото за вас настаняване и направете резервация сега, за да осигурите незабравими спомени за вас и вашите близки. Кликнете тук и започнете вашето приключение с нас!

Резервирай Сега

Удобства

Къмпинг „Къпиновски Манастир“ предлага разнообразие от удобства за вашето максимално удобство и удоволствие. Нашите гости могат да ползват модерни санитарни помещения, туристическа кухня и перално. Децата ще се забавляват на обособения детски кът, а родителите ще се радват на спокойствие и комфорт. Вижте всички удобства, които правят престоя при нас незабравим.

25558dc0-1043-4415-f3d1-ad3c9b300124-421-937

Санитарни помещения

Виж още
8b93b630-fce7-9733-b72f-64127496ebbc-432-936

Туристическа кухня

Виж още
a97f4c90-94dd-07cb-4c4d-474e5a7a18de-433-935

Перално

Виж още
Резервирай Резервирай