Правила за резервация

Всяка резервация в къмпинг Къпиновски манастир се прави съгласно следните условия за резервация. Ваша потвърдена резервация и влизане на територията на къмпинга означава безусловното ви съгласие с долуописаните точки и установените общи правила.

I. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

  1. Всяка резервация трябва да бъде потвърдена по имейл или телефон от екипа на комплекс „Капиновски манастир“.
  2. Резервации НЕПОТВЪРДЕНИ от екипа на на комплекс „Капиновски манастир“ се считат за невалидни.
  3. Капаро изпратено за непотвърдена резервация не се възстановява.

II. УСЛОВИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ

  1. За резервация на горски къщи, каравани и палатки под наем е необходимо да се заплати капаро 30% от общата сума до 3 работни дни от дата на приемане на вашата резервация. Ако в този срок не бъде получено авансово плащане, резервацията се анулира без предупреждение освен ако друго не е съгласувано предварително. Останалата част от сумата е дължима в деня на пристигане в къмпинга.
  2. За групи и събития от над 10 човека в къмпинг зоните, както и при наеманe на някое от нашите звена за настаняване (каравана, стая, горска къща, и др.) е нужна резервация. Необходимо е също така да се заплати съответното капаро: 30% от общата сума за групи и стойността на една нощувка за наем на наше място за настаняване. Специални условия са приложими при резервация от 7+ нощувки за някое от предоставените от нас звена за настаняване. Капарото е дължимо до 3 работни дни след приемане на резервацията. Ако в този срок не бъде получено авансово плащане, резервацията се анулира без предупреждение освен ако друго не е съгласувано предварително. Останалата част от сумата е дължима в деня на пристигане в къмпинга.
  3. В определени случаи могат да бъдат приемани резервации без предоставяне на капаро, като гостите биват известявани за това в момента на приемане на резервацията.
  4. Резервация и предплата не е необходима за индивидуални посещения и малки групи до максимум 10 човека или съответно 3 кемпера/каравани/палатки в нашите къмпинг зони.
  5. За издаване на фактура изпратете вашите данни на [email protected] или се свържете със служителите на рецепцията. Фактурите се издават от счетоводният ни офис в гр. Велико Търново поради което процеса може да отнеме няколко дена.
  6. Можете да заплатите таксите за къмпинг резервация или други предоставени ви услуги в брой, с дебитна/кредитна карта или чрез банков превод, съгласно действащите в комплекса тарифи в лева (BGN).

За банков превод, моля ползвайте следните детайли:
Банка: Първа Инвестиционна Банка АД
Получател: Скорпион Инвестрой ЕООД
Банкова сметка (IBAN): BG20FINV91501017735988
Банков Код (BIC): FINVBGSF

II. АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИЯ:

1. В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече предплатена резервация от страна на клиента, ние възстановяваме при поискване заплатената сума, като се начислява неустойка според точките отдолу:
1.1. На клиента се връща пълната предплатена сума ако анулацията е направена 10 или повече дни преди заявената дата на пристигане, освен ако не е уговорено друго.
1.2  В случай че отмените/съкратите резервацията си по време на вашия престой, ще трябва да заплатите 50% от оставащата сума за периода, който първоначално сте посочили.

III. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ  И ИНФОРМАЦИЯ:

1. Гостите имат право да използват само един вид отстъпка ( в случай на такава), свързана с настаняване в къмпинга или други предлагани услуги по време на престоят им.
2. Официални канали за осъществяване на резервация се смятат: формата за запитване, посоченият телефонен номер и е-мейл адрес на уеб сайта ни www.kapinovski.bg, както и на място на рецепцията. Попълнен формулярът за запитване представлява единствено заявление за резервация и няма никакво задължение от ваша страна или от страна на къмпинга, докато налични свободни места и резервация не са потвърдени от представител на рецепцията на къмпинг Къпиновски. Резервацията ви е валидна след като съгласуваната сума капаро, бъде депозирана ( и получена от наша страна) и изплатите всички банкови такси, освен ако не е указано друго.
3. Не се ангажираме с резервации за конкретни къмпинг парцели или звена за настаняване. Къмпинг Къпиновски манастир не гарантира такива по никое време.
4. Групови посещения се приемат само след преценка на къмпинг мениджър и в зависимост заетостта на къмпинг парцелите за конкретнният период.
5. Гости, които при предишно свое посещение са нарушили правилата на къмпинг Къпиновски, може да им бъде отказана резервация и достъп до комплекса.
6. Къмпингът има право да откаже резервация на гост, който не е пристигнал и съответно не ни е уведомил навременно за отмяната на предишна своя резервация.
7. Всички малолетни лица (под 18г.), задължтелно трябва да бъдат придружавани от родител или възрастен по време на целият престой в къмпинга. Всяка направена резервация от или за малолетни без придружител ще бъдат анулирани от къмпинг Къпиновски манастир.
8. Къмпинг Къпиновски си запазва правото по всяко време да променя цените на предлаганите услуги, както и условията за ползването им. Актуализацията на цените и условията на уебсайта следва да се извърши до седем дни от промяната им.

Резервирай Резервирай