Резервирай

Актуално

Подготвяме къмпинга за сезона и предоставяме специална възможност на гостите ни

Подготвяме къмпинга за сезона и предоставяме специална възможност на гостите ни

26 Март 2023

"Пролетното почистване е не само физическо, но и душевно освобождение - оттегляме се от тежката зима и се готвим за нови начала и възможности." -
Мари Кондо, японски консултант и автор на книгата "Магия на пространството"


Запретваме ръкави и усилено работим, за да подготвим къмпинга за предстоящите гости. Окосяваме тревата, почистваме следите от зимния сезон и отваряме вратите към пролетните и летните дни. Комфортните ни къмпинг зони са готови да посрещнат всички любители на красотата и спокойствието на природата.

Искаме да предоставим на нашите гости възможност да прекарат незабравим Великден сред природата.

Затова този сезон ще отворим врати по-рано от обикновено. Очакваме всички, които желаят да празнуват заедно с нас, да дойдат и да се насладят на  магия на вековният Къпиновски манастир "Св. Николай Чудотворец", който е един от най-старите запазени манастири. Основан през 1272 г. по времето на цар Константин I Асен Тих.


Освен това, в качеството си на домакини, готвим специални отстъпки за нашите гости. Скоро ще ви предоставим и повече информация за записването, за да може да ни гостуваме по най-удобния за вас начин.

Предлагаме ви да се насладите на прекрасната природа и спокойствие на нашия къмпинг. С нас ще прекарате незабравимо преживяване в приятна компания и прекрасни условия за почивка.