Резервирай

Актуално

Откриване на басейна и механа "Воденицата" в къмпинг

Откриване на басейна и механа "Воденицата" в къмпинг "Къпиновски манастир" - Преживейте незабравими моменти на втори юни!

20 Май 2023
"Природата ни предлага великолепни дарове - от красивите пейзажи до изобилието на свежи продукти. Когато комбинираме това с вкусна храна и уютен комфорт, създаваме перфектната симфония за наслада и блаженство"

Вече сме отворени за посетители, но на втори юни имаме особена радост да открием сезона на нашия басейн и да представим вълнуващите промени в механата "Воденицата". Присъединете се към нас и се насладете на уникални моменти в къмпинга, като изпитате комфорта и разнообразието, които предлагат нашите нови предложения.

Басейнът предлага комфорт и свежест , докато механата създава автентична българска  обстановка, в която можете да се насладите на вкусни ястия и романтични вечери. 

Механа "Воденицата" - истинско бижу, отразяващо българската традиция и дух. 
Релаксирайте на просторните тераси с изглед към Къпиновския водопад, опитайте изискани ястия, приготвени с пресни продукти от местни доставчици.

Заповядайте на откриването на басейна и механа"Воденицата" на втори юни и създайте незабравими спомени и прекрасни моменти в къмпинг "Къпиновски манастир".

Очакваме ви с отворени ръце, готови да създадем незабравими спомени и прекрасни моменти заедно.
Тук ще се насладите на автентична обстановка и неповторими моменти!