Удобства в Къмпинг Къпиновски Манастир

Открийте удобствата в Къмпинг Къпиновски Манастир. Модерни санитарни помещения, туристическа кухня, перално помещение, хладилни витрини и паркинг.

25558dc0-1043-4415-f3d1-ad3c9b300124-421-937

Санитарни помещения

Виж още
8b93b630-fce7-9733-b72f-64127496ebbc-432-936

Туристическа кухня

Виж още
a97f4c90-94dd-07cb-4c4d-474e5a7a18de-433-935

Перално

Виж още

Санитарни помещения

Нашите посетители могат да се възползват от две сгради със специално предназначени санитарни помещения, които са отделени от тези, използвани от останалите гости на комплекса. На разположение са няколко обособени мъжки и женски тоалетни, както и удобни съблекални с душ кабини.

През 2019 г. завършихме строежа на нова сграда със санитарни помещения, разположена в голямата ни палаткова зона. Новата постройка разполага с модерно оборудвани бани и тоалетни, като допълнение на съществуващите санитарни помещения, разположени до рецепцията. Външни мивки са обособени за почистване на кухненска посуда и лична хигиена.

За гости с намалена двигателна способност сме създали тоалетна и баня, които са максимално широки, обезопасени и комфортни. Нашите санитарни помещения са почистени и поддържани ежедневно, за да осигурят високо ниво на хигиена и комфорт.

Туристическа кухня

Част от удобствата, осигурени за нашите къмпинг посетители, включва напълно оборудвана туристическа кухня. На разположение са две електрически фурни, микровълнова печка, тостер, три големи хладилни витрини, четири газови котлона и плот с четири стъклокерамични котлона за самостоятелно приготвяне на храна. Туристическата кухня разполага с базова кухненска посуда и прибори. За ваш комфорт, съветваме ви да си носите собствени кухненски пособия. Моля, имайте предвид, че изнасянето на предоставената кухненска посуда извън пределите на кухненското помещение е забранено. Кухнята не разполага с обособен кът за хранене, но в близост има удобни зони за пикник.

Перално помещение

За ваше удобство предлагаме и перално помещение с перална машина. Използването на пералната машина е възможно срещу минимална такса, според ценоразписа за сезона. В цената за потребление е включено предоставянето на перилен препарат. Пералното помещение може да се използва само по време на работните часове на рецепцията.

Хладилни витрини

В туристическата кухня разполагаме с три големи хладилни витрини, където можете да съхранявате своите храни и напитки. Това осигурява удобство и възможност да се насладите на пресни продукти по време на престоя си в къмпинга.

Паркинг

В зоната на комплекса, точно срещу басейна и рецепцията, е разположен открит паркинг с общо над 50 обособени паркоместа. Тук можете да оставите своите превозни средства, докато се наслаждавате на престоя си при нас. Паркингът е безплатен за всички гости на Къмпинг „Къпиновски Манастир“. В случай че капацитетът на паркинга е запълнен, има достатъчно пространство встрани от главния път, където да паркирате вашите автомобили.

Паркирането на всякакъв вид превозни средства в къмпинг зоните е стриктно забранено, освен ако не сте заплатили съответната къмпинг такса. Молим ви да не паркирате по начин, който блокира всякакви изходни/входни точки из комплекса, както и на тревните площи около рецепцията и спортните игрища. В зоната на комплекса е строго забранено използването на клаксони и създаването на шум от всякакъв вид моторни превозни средства. Шофирането из къмпинга е разрешено само при пристигане и заминаване. Ограничението на скоростта в къмпинга е 20 км/ч.

Ние в Къмпинг „Къпиновски Манастир“ се стремим да осигурим всичко необходимо за вашето удобство и комфорт. Очакваме ви с нетърпение да се насладите на нашите услуги и да създадете незабравими спомени!

Настаняване

forest-houses-square

Горски къщи

Виж още
2o9a0255-796-911

Каравани под наем

Виж още
палатки-894-912

Палатки под наем

Виж още
33186c94-ba20-6dee-c299-8a29acaf4ead-528-909

Места за кемпери & каравани

Виж още
tent-spots-bnr

Места за палатки

Виж още

Насладете се на комфортното настаняване в Къмпинг „Къпиновски Манастир“. Изберете от нашите уютни горски къщи, стационарни каравани, палатки под наем или парцели за вашите собствени кемпери и каравани. Всеки вид настаняване е проектиран с мисъл за вашето удобство и спокойствие.

Резервирай сега!

Резервирайте сега и изживейте незабравими моменти!

Планирайте вашата почивка в Къмпинг „Къпиновски Манастир“ още днес! Насладете се на природата, комфорта и разнообразните удобства, които предлагаме. Изберете подходящото за вас настаняване и направете резервация сега, за да осигурите незабравими спомени за вас и вашите близки. Кликнете тук и започнете вашето приключение с нас!

Резервирай Сега

Развлечения

swimming-pool-bnr

Басейн

Виж още
25ea441a-3594-ec9f-5931-340ce7d2defa-500-914

Механа Воденицата

Виж още
summer-bar-bnr

Открито заведение

Виж още
river-beach-bnr

Плаж край реката

Виж още
002-680-918

Спортни дейности

Виж още
2o9a0680-802-921

Детски занимания

Виж още
2o9a0795-803-924

Велосипеди под наем

Виж още
Резервирай Резервирай