Къмпинг места за Кемпери и Каравани

Насладете се на къмпинг изживяване с кемпер или каравана в Къмпинг „Къпиновски Манастир“. Просторни парцели, модерни удобства и красива природа в сърцето на Стара планина.

Къмпинг „Къпиновски Манастир“ предлага около 30 места за настаняване на кемпери и каравани. Парцелите са разположени в специално обособена зона, намираща се в началото на комплекса, разгърнати върху равна тревиста площ и под щедрата сянка на множеството дървета. Само на около стотина метра ще намерите прохладата на река Веселина и природната забележителност Къпиновски водопад.

Къмпинг зоната е проектирана да предоставя комфорт на посетителите и в унисон с всички изисквания на водещите европейски асоциации за къмпинг туризъм. Всички места за настаняване са номерирани и парцелирани, като границите им се очертават от добре оформени храстчета.

Къмпинг парцелите са с приблизителен размер 6×9 м, но поради разнообразния терен на зоната имат известни различия по отношение на големина и наличие на естествена сянка. Всеки къмпинг парцел има предвидени изводи за електрификация (16А), водоснабдяване и мръсен канал. Присъединяването към крановете за водата и електрическата мрежа се осъществява посредством лични пособия за свързване на гостите, като кабели и маркучи.

Къмпинг „Къпиновски Манастир“ разполага с две сгради със съвременни санитарни помещения, тоалетна за хора с увреждания, оборудвана туристическа кухня с хладилни витрини, перална машина и безжичен интернет.

Резервирай сега!

Резервирайте сега и изживейте незабравими моменти!

Планирайте вашата почивка в Къмпинг „Къпиновски Манастир“ още днес! Насладете се на природата, комфорта и разнообразните удобства, които предлагаме. Изберете подходящото за вас настаняване и направете резервация сега, за да осигурите незабравими спомени за вас и вашите близки. Кликнете тук и започнете вашето приключение с нас!

Резервирай Сега

Информация относно настаняване и резервации

За индивидуални посещения не приемаме и не е необходима резервация – местата са налични до запълване на къмпинг терените. Традиционно уикендите през месеците юли и август са най-натоварени. Ако желаете да ни посетите в този период, ви съветваме да се свържете с нас ден или два преди желаната от вас дата на пристигане, за да ви предоставим актуална информация за налични свободни места в зоната.

Групи от 3+ кемпера/каравани или организирани събития в зоната се допускат по преценка на къмпинг мениджър и в съобразност със заетостта на къмпинг зоните. При групови посещения резервация се изисква и ако е необходимо авансово плащане. Къмпинг „Къпиновски Манастир“ има правото да не допуска групи, дошли без предварителна уговорка.

След регистрация ще имате свободата да си изберете къмпинг терен според вашите предпочитания и в зависимост от наличните места на момента. Вярваме, че е ваше право да прекарате почивката си на парцел в зона кемпери и каравани, който сметнете за удобен и ви харесва. Къмпинг „Къпиновски Манастир“ не запазва и не гарантира разположението ви на конкретен къмпинг парцел.

Ако имате въпроси относно посещение с ваша каравана/кемпер, моля попълнете формата за запитване или погледнете секция въпроси и отговори. Къмпинг рецепцията работи в часовете между 09:30-19:00. За настаняване извън тези часове, молим да се свържете с нас предварително.

Къмпинг зоната предлага:

  • Просторни затревени парцели
  • Изобилие от дървета, предоставящи шарена сянка
  • Достъп до питейна вода, електричество (16A) и канал за отпадъчни води
  • Модерни и добре поддържани санитарни помещения в близост
  • Обща туристическа кухня и перална машина
  • Безплатна Wi-Fi връзка
  • Паркомясто за един автомобил
  • Къмпинг с вашия домашен любимец
  • Обширен терен за игри

Не е позволено:

Разпъването и престой в палатки

Паленето на открит огън

Организирането на шумни партита

Използването на озвучителни устройства и пиротехника от всякакъв сорт

Да се заема къмпинг зона, различна от тази, посочена ви за целта на вашия престой

Разполагането на навеси и маси извън непосредствения предел на вашия парцел

Паркирането на автомобили в незаети къмпинг парцели

Сеченето и увреждането на дървета на територията на къмпинга

Игнорирането на установения правилник за вътрешен ред

Полезно

Често задавани въпроси

Как да направя резервация?

Можете да направите резервация чрез нашия уебсайт или като се свържете с екипа на рецепцията.

Има ли ограничение за домашни любимци?

Домашни любимци не се допускат в къмпинг зоната с каравани под наем.

Какви удобства са налични в къмпинга?

Къмпингът предлага басейни, спортни игрища, детски кът, туристическа кухня, перално, ресторант и механа.

Какво включва цената за наем на каравана или палатка?

Цената включва wi-fi, консумация на ток и вода, паркинг за една кола, както и всички туристически данъци и такси.

Резервирай Резервирай